Партньор на Проватон
 Слушалките на Дуейн Джонсън променят начина, по който тренираме

Слушалките на Дуейн Джонсън променят начина, по който тренираме

Сподели в

На 28 май Дуейн Джонсън пусна новия си модел обувки, разработен съвместно с Under Armour. Вече им хвърлихме един поглед, но Скалата ни дава нов повод да се върнем към него и проектите му.

На 28 юни точно един месец след пускането на Project Rock 1, се появика и слушалките Sport Wireless-Project Rock Edition.

Слушалките отново са разработени с Under Armour, но този път в колаборацията се включва и JBL. Sport Wireless – Project Rock Edition са създадени така, че да могат да издържат на най-трудните условия във фитнеса. Не е необходимо и да се притесняваме, че потта ни може да ги повреди, защото от Under Armour и JBL са помислили и за това.

Снимка 365519

Меките ушни възглавнички са от дишаща издръжлива и бързосъхнеща тъкан. Най-хубавото е, че можем да и свалим и изперем на ръка.

Снимка 365520

Слушалките са безжични, за да не ни се пречкат кабели докато тренираме, а свързването се осъществява чрез Bluetooth. Батерията им издържа до 16 часа, а само с пет-минутно зареждане ще можем да слушаме музика още един час.

Налична е опцията да задействаме Siri или Google Now чрез тях. Всички тези екстри и удобства имат и своята цена – 249 долара.

Самият Джонсън споделя, че през годините е използвал много слушалки на различни марки но всички са се чупели или повреждали след тренировка.  Това е и причината да разработи тези слушалки.

Слушалките вървят в комплект със специално пригоден за тях калъг, захранваш кабел, както и аудио кабел.

източник: lifestyle.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *