Партньор на Проватон
 5 начина, с които ще увеличиш шансовете си за оргазъм

5 начина, с които ще увеличиш шансовете си за оргазъм

Сподели в

Жените, които нямат никакъв проблем с оргазмите и ги получават както сами, така и с партньора си, са истински късметлийки. Късметлийки са и тези, при които оргазмът не е толкова чест гост, защото могат да тренират по много приятен начин, занимавайки се с мастурбация.

Повече тренировки

В едно изследване са участвали жени, които никога не са изпитвали оргазъм. След пет-седем седмици редовни тренировки те са успели да изпитат оргазъм както самостоятелно, така и с партньора си.
Гарантираме ви, че това е най-приятната тренировка от всички, които може да ви „предпише“ лекарят“, пишат авторките на книгата „Viva la vagina“ Нина Брокман и Елен Стьокен Дал.

И съветват да правите всичко, което ви възбужда: „Тренирайте да чувствате и да се отворите за наслада. Тренирайте да се отървете от мислите, които ви занимават – излишни килограми в областта на корема или някакъв изпит. Можете да вземете нещата в „свои ръце“, дори когато сте в леглото заедно с партньора си. Щом е хубаво, няма разлика кой и какво прави.

Отстоявайте правата си

Партньорът ви също е длъжен да участва в операцията „оргазъм“. Но трябва да запомните: в това, че не достигате до оргазъм, няма вина партньорът ви, ако, разбира се, редовно не отказва да ви задоволи. Основната работа ще трябва да си я свършите сама. Половият ви орган не върви с инструкции за експлоатация и ако не ръководите партньора си, могат да минат и години, преди да разбере от какво се нуждаете.

Рано или късно, изучавайки чувствителните си зони, може да обучите и партньора си. Най-важното е да бъдете търпелива, да опитвате и да се радвате на положителните резултати.

Овладейте поза „котка“

Не се плашете, няма да се налага да изпълнявате никакви трикове от акробатиката. Поза „котка“‘ е разновидност на мисионерската поза. При нея партньорът ви, вместо на ръце, се опира на лакти и ляга върху вас. Вместо обикновените движения „влиза-излиза“, той трябва хоризонтално да плъзга цялото си тяло, за да докосвате гениталиите си. Ритмичното търкане осигурява силна и постоянна стимулация на клитора и областите, в които са съсредоточени множество нервни окончания. Когато потренирате до максималния ефект, т.е. до оргазъм, може да опитате и „обърната“ поза „котка“, при която жената е отгоре.

Не се отпускайте

Странен съвет, при условие, че всички наоколо ви съветват да направите точно обратното. Съветват, съветват, но не уточняват, че става въпрос за психическо отпускане. Но ако го направите и физически, може и да не дочакате оргазъм.

Тялото трябва да е напрегнато. Стегнете дупето, добре е мускулите на влагалището ритмично да се стягат и отпускат, например в синхрон с дишането. Това, първо, ще увеличи притока на кръв към половите органи. И, второ, ще ви позволи да насочите вниманието си там, където в момента се развива действието – върху половите органи.

Ако по време на секс в главата ви често се въртят различни мисли от сорта на какво да сготвя за вечеря, този способ гарантирано ще ви накара да забравите за всичко друго, освен за секса.

Обуйте чорапи

Не бързайте да отхвърляте този глупав на пръв поглед съвет. Защото мозъкът непрекъснато получава сигнали за състоянието на тялото. Тези многобройно мисли и сигнали занимават вниманието ни. Много е сложно да достигнеш оргазъм, ако мислиш за това, че краката ти са измръзнали или пък че си прекалено дебела.

Представителките на нежния пол са особено склонни да реагират на подобни дразнители. Изучавайки сексуалното поведение на мишките, Альред Кинси е забелязал, че за разлика от мъжките, женските много лесно се разсейват, ако по време на половия акт някой им подхвърли парче кашкавал.

Не е задължително, разбира се, да си слагате чорапи, особено ако краката ви не са предразположени към замръзване. По-скоро трябва да създадете условия, при които напълно ще се съсредоточите над това, което ще ви донесе удоволствие.

Ако това означава, че трябва да изгасите лампата, да обуете чорапи или да не събличате тениската си, така и направете. Бъдете добра със себе си! Оргазмът ще дойде, когато се почувствате комфортно – както психологически, така и физически, ще можете да се абстрахирате от всичко останало и да насочите вниманието си единствено към секса.

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *