Партньор на Проватон
 Първооткривател – мъжът, който с удоволствие решава проблеми

Първооткривател – мъжът, който с удоволствие решава проблеми

Сподели в

Първооткривателят е комбинация от логика и творчество. За него нещо в живота е създаването на нещо ново, развитието. Важно е да открива, съхранява и предава знания. Интересува се от нови понятия, различни видове бизнес, научни открития, компютърни програми. Привлечен е от нещата, които още не са се случили. Неговата “мисия” е той да ги открие.
Първооткривателят е типичният учен-ботаник или геолог. Той често се потапя в планове за голямо бъдеще. Обикновено се среща като собственик на голяма фирма.
Не очаквайте особено голямо внимание от този мъж. Най-много покана за конгреса, който го интересува. Но пък, ако споделите знания с него… Тогава вече ще му привлечете вниманието. Обича да разрешава проблеми. Все пак е откривател. Попитайте го за някакъв проблем и той ще излезе с хиляди нови начини за разрешаването му.

Но така или иначе, ако искате връзка с такъв мъж, първата стъпка трябва да направите вие. Трябва да знаете, че те са привлечени от практични и емоционални жени, т.е. Домакиня и Момиче. Жената на Първооткривателя трябва постоянно да е заета с къщна работа, да посреща гости с голяма усмивка и радост, да държи ред и чистота… и ако може, сама да шие дрехите си. За Първооткривателя е важно да вижда възхищение и вяра в очите на жената до себе си. Такава жена дава възможността на мъжа си да се чувства лидер, а в същия момент доста успешно тя “кара влака”.

Ка́трин Арейби

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *