Партньор на Проватон
 48 часа любов

48 часа любов

Сподели в

Приеми новото предизвикателство на един от най-престижните филмови фестивали в България – „Любовта е лудост“ и направи късометражен филм за по-малко от два дни!След като всички участници са разпределени в групи по трима (чрез жребий) , всеки ще има възможност да напише, заснеме и монтира свое собствено произведение. Ограничения в техниката, формата и жанра няма, но всяко видео трябва да е с времетраене до 5 минути, представяйки темата за любовта. Всички проекти ще бъдат качени в официалната Фейсбук страница на фестивала, където всеки ще има възможност да гласува за любимото си произведение. Победителите (отборът, който е събрал най-много гласове) ще получат парично възнаграждение и грамота за участие. Бъдете креативни, ентусиазирани и позитивни!

РЕГЛАМЕНТ

– Отборите ще бъдат избрани ден преди откриването на фестивала, което е на 24 август2018г. Тогава стартират и 48-те часа.

– Младежи до 35 години

– Няма такса за участие

– Всеки екип трябва да си измисли име и да избере отговорник, който ще представлява останалите

– Сценарият трябва да е фокусиран върху темата за любовта, но жанрът може да е всякакъв (ужаси, екшън, драма, семеен, мюзикъл и т.н.) и стилът на заснемане е избор на участниците (stop motion, single-take, edited и т.н.)

– Препродукция, продукция и постпродукция на късометражен филм (до 5 минути) в рамките на 48 часа (фестивалът не предоставя камери, компютри и каквато и да е била техника)

– Всякакви локации във Варна, могат да бъдат използвани

– Филмът може да е ням, или с диалози на български (ако участниците решат да използват друг език, субтитри на български са задължителни)

– След като 48-те часа изтекат, закъснели проекти няма да бъдат приемани

– След края на предизвикателството, проектите ще бъдат качени в официалната Фейсбук страница на фестивала– https://www.facebook.com/loveisfolly .Всички ще имат възможност да гласуват в продължение на два месеца, след което най-харесваният филм ще получи парично възнаграждение от триста лева.

За записване за 48 ЧАСА ЛЮБОВ – loveiffolly@gmail.com

Срок до 30 юли 2018г.

За повече информация:

www.loveisfolly.com

Тел: 0885 545482

 

източник: vnews.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *