Партньор на Проватон
 9 грешки, които двойките правят в първия месец от връзката

9 грешки, които двойките правят в първия месец от връзката

Сподели в

Понякога любовта връхлита толкова силно, че я бъркаме с обичта. Някои двойки правят грешки още в началото на връзката, които впоследствие помрачават щастието им и водят до раздяла.

Кои са грешките през първия месец от връзката, които разрушават отношенията ви?

Правите планове за далечното бъдеще

Влюбени сте до уши един в друг и сте толкова убедени, че никога няма да се разделите, че неусетно правите планове за бъдещето. Твърде рано е и това може да замъгли преценката ви дали изобщо сте един за друг.

Казвате „обичам те“

Често срещана грешка е бъркането на влюбването с любовта и обичта. Нужно е известно време, за да разберете дали наистина химията помежду ви е прераснала в обич. Необходими са ситуации, които да ви подскажат дали това е човекът за вас. Първият месец е крайно неподходящ момент да си казвате, че се обичате.

Говорите за сватба

Още не се познавате достатъчно добре, а вече говорите за брак? Това е голяма грешка, която може да помрачи връзката ви и да ви накара да вземете прибързани и в повечето случаи грешни решения.

Представяте гаджето на семейството си

Трябва да сте наистина сигурни в човека до вас, за да го запознаете с близките си. Те надали ще гледат с розови очила към него, затова има риск нещата да не протекат както ви се иска.

Купувате нещо заедно 

Друга грешка, която поставя в риск бъдещето ви, е купуването на нещо голямо заедно. Представете си, че теглите заем, за да си купите кола или за да си наемете апартамент, да не говорим за покупка на жилище. Скоро след това връзката ви може да се разпадне и да останете с огромен финансов проблем.

Говорите лошо за бившия си

Представете си какво лошо впечатление бихте направили, ако говорите с омраза за бившите си. Настоящият ви партньор може да не хареса начина, по който говорите, защото той издава отношението ви. Ако е твърде грубо, вероятността да го отблъснете е голяма.

Искате пари

Не го правете през първия месец от връзката си, защото гаджето ви може да реши, че сте златотърсачка, която се интересува само от пари.

Давате му ключ от вкъщи 

Още не познавате човека до вас достатъчно, за да го допускате в личния си интимен свят. Трябва да сте по-бдителни и да прецените внимателно кого допускате така близо. Първите 30 дни от връзката са крайно недостатъчни, за да направите тази преценка.

Да се появите пред работата му

Може да ви се струва романтично, но е прекалено рано за такива изненади. Има риск този жест да бъде разтълкуван погрешно. Но пък от друга страна ще си проличи дали се радва да ви види или иска да ви скрие от колегите си.

 

източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *