Партньор на Проватон
 Премахването на излишни килограми – едно от най-приятните постижения

Премахването на излишни килограми – едно от най-приятните постижения

Сподели в

Обикновено пътят е труден и дълъг, защото постепенното и здравословно сваляне на тегло изисква време. Внимателният подход, контролираното хранене в комбинация с подходящи хранителни добавки превръщат хората в съвсем различни от тези, които са били.

Въпреки че на първо място е собствената отговорност всеки ден да доставяте на организма си качествени макро и микронутриенти, има как да получите малко помощ за отслабването.

Всъщност кой няма нужда от такава?

Стъпки към мечтаното тегло – какво е нужно да направите

Премахването само на няколко излишни според вас килограма може да изглежда непосилна задача. Освен решителност и жертвоготовност, трябва да сте склонни на някои компромиси в храненето си, както и да се обърнете към спорта с молба за помощ.

Няма вълшебни хапчета или добавки, които за отрицателно време да ви вталят, но с ограничен прием на калории и малко повече целенасочена физическа активност ще постигнете това мечтано тяло.

А как да направим преживяването по-леко? Ето няколко практически насоки за отслабване:

Премахването на излишни килограми - едно от най-приятните постижения

  • Увеличете приема на вода – абсолютно задължително условие за успех;
  • Заложете на повече зеленчуци и малко плодове – богати на фибри и витамини, те ще дадат допълнителен тласък на процеса по изгаряне на мазнините;
  • Тренировъчна програма или общи групови тренировки – в зависимост от това дали предпочитате да се потите и трудите сами или искате да имате спътник в пътешествието по отслабване може да изберете фитнес залата или групова тренировка. Ако пък сте фен на колоезденето, плуването, бягането или волейбола също ще изгорите прилично количество калории;
  • Достатъчно почивка и сън – това е един често пренебрегван фактор за успех, който е основополагащ за изгаряне на мазнини. Правилното възстановяване и най-малко осем часа здрав сън ще ви доближат с още една голяма стъпка към по-стройна фигура.

източник: rozali.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *