Партньор на Проватон
 Силата на Владетеля и по какви жени си пада

Силата на Владетеля и по какви жени си пада

Сподели в

Владетелят е роден лидер, той е в състояние да контролира и управлява. При мъжете от този архетип преобладават практичност и логика. Силно мотивирани и упорити са. Според техните разбирания, светът се управлява със сила, а те определено знаят как да я приложат.


Изискват стриктно спазване на реда. Нa техния собствен, владетелски ред. Не прощават обиди и със сигурност си отмъщават в удобен момент.
Що се отнася до емоции, у Владетеля такива липсват.
Владетелят търси жена, сексуална и емоционална, т.е. Любовница и Момиче в едно. Жена, която притежава тези два архетипа е в състояние да завладее сърцето на Владетеля. Той търси жена, която е креативна и талантлива. Не понася напрягащото присъствие. Иска жената да го вдъхновява, да му се възхищава и да му помага да покорява нови върхове. Владетелят е готов да задоволи всички капризи на сладкото Момиче, а за “награда” – Любовницата да му достави истинско блаженство в среднощните игри в леглото.

Свързано изображение
Изключително краен в решенията си. Каже ли нещо, думата му на две не става. При него не вървят игрички. Ако си тръгнеш, няма да те потърси. А ако решиш да се върнеш, доооста трябва да се помолиш.
Владетелят е потаен, но много ревнив. Затова внимателно! Както казахме вече – не прощава!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *