Партньор на Проватон
 Никога не съжалявай мъжа си!

Никога не съжалявай мъжа си!

Сподели в

На пръв поглед това може да се счита за добро качество. Случва се нещо неприятно с партньора ви, той се чувства зле, а вие го съжалявате. Позната история. Само, че има една подробност – Съжалявайки мъжа си, отслабвате силата и енергията му! Съжаляването всъщност е липса на вяра у партньора. Ако вярваш, че той може да се справи с всичко и да постигне много, защо тогава да го съжаляваш?

Без съжалението, човек може да изглежда “пълен пън”, но истината е, че съжалението никак не помага. Съжалението е вид недоверие към мъжа. Съжалявайки един мъж, го карате той да изгуби интерес и мотивация да създава и да се стреми към целите си. Лишавате го от това да създаде дом и добър живот за жената и децата си.

Резултат с изображение за women men

Доста често се случва жена да съжали мъжа си и да спре да “иска”. Спира да иска красиви вещи, спира да иска подаръци, спира да иска по-голям и луксозен дом. Това е в следствие на притесненията, че ако парите отидат за тези неща, няма да могат да си покрият основните нужди.

*Когато мъжът чувства съжалението, той подсъзнателно влиза в ролята на Детето. Чувства се слаб и манипулира емоциите на жената. Съжалявайки мъжа, затвърждаваме Детето в него и не позволяваме на Възрастния да се прояви.

Резултат с изображение за woman hugging
Трябва да разберете, че “съжаляването” не е форма на любов. Във всеки живот има повратна точка, всеки минава през трудности, вярвайте, че той може да се справи.
Говорете с мъжете си, насърчавайте ги и ги подкрепяйте. Нека знаят, че сте сигурни в техните способности.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *