Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 25 юни – 1 юли 2018

Любовен хороскоп за 25 юни – 1 юли 2018

Сподели в

В последната седмица на юни месец, сякаш всичко ще бъде спряло по отношение на любовта. Марс, планетата на действието и мотивацията, ще премине в ретроградна фаза и така ще се задържи до 27 август.

През това време ще имате възможността да преразгледате вашите мисли и действия, които сте взели по отношение на любовта. Секс, романтика, интимност… Ако някоя от тези области се нуждае от повече внимание, сега е моментът да се съсредоточите.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Динамичен ще бъде любовният живот на Овните, но те трябва да бъдат и малко по-предпазливи. Лято е, партита, море, събирания с приятели… Има вероятност, докато се забавлявате да почувствате привличане между вас и приятел.

Бъдете внимателни докъде може да стигне влечението ви. Секс за една нощ под влияние на коктейли не е добър вариант. Има вероятност след романса ви, другата страна да се отдръпне. В края на седмицата ви очакват други любовни емоции. Не бързайте с действията.

Телец

Тези от вас, които са решили да представят половинката си на семейството, може да попаднат на негативни реакции от страна на роднините. Дали не сте споделили нещо в по-ранен етап, което да е формирало негативното им мнение? Бъдете търпеливи.

Близнаци

Ако се намирате във връзка, възможно е да възникнат някои финансови затруднения, които да са извън вашия контрол. Може би вие или половинката ви ще имате непредвидени разходи, ще дължите голяма сума за данъци или нещо свързано със здравето. Каквито и да са причините, вие ще се опитате да останете позитивни, но не така ще бъде настроен партньорът ви.

Направете всичко възможно да повдигнете духа му. Ако сте необвързани, това определено няма да бъде най-добрата седмица, в която да дадете телефонния си номер на някого, с когото сте се запознали случайно. Забавете темпото, не предприемайте подобни действия.

Рак

Изкушението да зарадвате с материални придобивки половинката си, определено ще бъде силно. Щедростта, която проявявате ще ви накара да се почувствате значително по-добре. Но бъдете внимателни с финансите и се опитайте да овладеете изкушението да харчите много. Истинската любов не струва пари, нали?

Това ще бъде една разтоварваща в емоционален план седмица за вас и партньора ви. Пълнолуние в четвъртък може да ви накара да се почувствате като че сте в бизнес споразумение, а не в романтична връзка.

Лъв

Този вторник Марс ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на взаимоотношенията. Това може да доведе до определени ситуации, които да ви накарат да се откажете от връзката си. Не се отказвайте още един от друг.

Вместо това, използвайте следващите няколко месеца, за да определите дали вие двамата наистина искате да направите така, че нещата помежду ви да се подобрят. Фокусирайте се върху намерението.

Дева

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на любовта и е твърде вероятно да ви накара да се почувствате ограничени по някакъв начин. Дори и да сте влюбени в някого, възможно е да усещате връзката ви повече като отговорност и задължения, отколкото като радост и удоволствие. Не забравяйте, че успешните взаимоотношения са баланс между всички тези неща.

Без ангажираност няма да има трайност. Без забавление няма романтика. Вместо да се фокусирате върху това, което ви липсва в любовния живот, помислете как да получите повече от това, което искате.

Везни

Уважаеми Везни, сега не е моментът за започване на нова сексуална връзка. Всъщност, ако сега сте започнали да се срещате с някого, забавете сексуалното си желание. Може да звучи като негативна новина, но Вселената има други планове за вас сега.

Марс ще заеме ретроградна позиция във вашия любовен сектор. Ако по това време започнете нови сексуални взаимоотношения, вероятно ще се почувствате разочаровани. Може да изглеждате като две парченца, които просто не си пасват. В същото време, бивш любовник може да напомни за себе си. Очаквайте любовни искри.

Скорпион

Дисхармонията между вас и партньора ви може да ви накара да се откажете от връзката си. Възможно е да се почувствате изтощени по някакъв начин, да се намирате в някаква безизходица свързана със семейна драма. Някои от вас може да стигнат и до решението да заживеете поотделно, за да премислят добре нещата.

Стрелец

Марс, владетелят на вашия истински любовен сектор, сега се намира в комуникационния ви сектор. До 27 август ще имате възможност да разговаряте с любовника си за ситуации в романтичния ви живот, които преди са били неразрешени. Може би ще се откажете от вашата отбранителна позиция, която сте имали още от миналото и ще постигнете напредък във вашата връзка.

Козирог

През тази седмица ще бъдете по-емоционални, което ще ви накара да споделяте повече с половинката, особено минали спомени, някаква лична история, които са изключително сантиментални за вас. Тъй като може да се окажете в миналото повече от обичайното, едва ли ще постигнете някакъв напредък във връзката ви.

Необвързаните Козирози ще си направят една равносметка за това, което искат и това, от което не се нуждаят, въз основа на това, как предишните им връзки са ги накарали да се почувстват. 

Водолей

През тази седмица Марс ще заеме ретроградна позиция. Докато се опитвате да се приспособите към промените, сякаш ще се почувствате по-уморени от обичайното. Дайте си почивка, споделете с половинката си как се чувствате, за да може да ви окаже своята подкрепа. Това е вашето време да се научите как да давате по-малко и да получавате повече.

Риби

Емоционална ще бъде седмицата за някои обвързани представители на зодията. Чувствате ли се ограничени по някакъв начин с половинката ви във връзката? Вместо да си дадете необходимата свобода, ще предприемете действия, с надеждата единият от вас да не напусне другия. Този подход няма да работи. Вие също имате нужда от малко бягство, малко време за себе си.

източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *