Партньор на Проватон
 Защо да правите секс, дори напук на себе си

Защо да правите секс, дори напук на себе си

Сподели в

Всяка жена може да намери поне 100 оправдания, за да откаже секс. И то не от глупост – кой би отказал нещо хубаво, а защото сексът изисква отдаване, енергия, желание и тонус, които силно липсват в края на изтощителен ден.

Заспиването на дивана, демонстративното „лягам да почета и заспивам веднага“, вечното „боли ме главата“, са само малка част от изобретателните извинения. Това, което жените не знаят обаче е, че ако са също толкова изобретателни в самонавиването за секс, ще се почувстват много по-добре.

Или иначе казано – понякога секс трябва да се прави на инат. Ей така, напук на самите вас, пише edna.bg. Защото точно когато сте най-скапани, тъжни, изморени, в ПМС, напрегнати и капка романтика не е останала, точно тогава един хубав, домашен секс ще свърши чудесна работа за подобряване на настроението.

Освен това жените са в изгодна позиция, защото могат да са напълно пасивни и просто да се оставят да бъдат обичани. Само след 20 минути и два оргазма ще се почувствате много по-добре.

Припомнете си някои от ползите от секса, ако случайно, сред толкова извинения, сте ги забравили:

Различни проучвания доказват, че жените, които правят секс, живеят по-дълго от тези, които са се отказали от това удоволствие.

Оргазмите помагат за отпушване на синусите и борят алергии.

Хората, които редовно консумират връзката си, получават повече хормони към мозъка, които ни правят интелигентни и остроумни за разлика от онези, които рядко имат възможност да се отдадат на страстта.

източник: fakti.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *