Партньор на Проватон
 Седмичен хороскоп за всяка зодия

Седмичен хороскоп за всяка зодия

Сподели в

Овен – Не се ангажирайте с решаването на сложни проблеми, в краен случай ги отложете за втората половина на периода. На работното място се опитвайте да изпълнявате текущите и обичайни задължения, не се забърквайте в нещо голямо. Подхождайте към всяка задача творчески. В четвъртък и петък настроението ви може да спадне и да потърсите уединение. Преди да споделите вашите идеи и планове с някого, помислете дали има нужда от това. Често се оказва, че е много по-полезно да държите устата си затворена и да не привличате твърде много внимание към себе си. Способността да пазите тайни – както ваши, така и чужди – ще ви бъде много полезна. Венера ще засили вашите достойнства, нейната енергия ще бъде конструктивна и съзидателна. Успех може да донесе в любовните дела.

Благоприятни дни – 25, 26.06.

Неблагоприятни дни – 28, 29.06.

Телец – Преобладаващо е влиянието на положителните тенденции, нещата ще ви се получават добре. Не се страхувайте да си поставяте високи цели: има шанс да постигнете отлични резултати. Подходящо е за започване на работа по някои нови проекти, да се захванете с дела, които изискват въображение и творчество. Тази седмица не веднъж ще имате възможност да направите живота си по-лесен и удобен, както и да разрешите някои битови проблеми. Можете да закупите мебели, домакински уреди и други полезни неща. С тези придобивки ще бъдете доволни. В събота и неделя отдайте предпочитание на уединението, избягвайте местата, където има много хора, защото влиянието на Луната ще ви причинява стрес и дискомфорт. Не са изключени значителни промени към по-добро в личните взаимоотношения.

Благоприятни дни – 28, 29.06.

Неблагоприятни дни – 30.06.; 01.07.

Близнаци – Ще имате добро настроение и много енергия за действия. Венера благоприятства любовта ви, но не забравяйте, че партньорът ви има свои собствени навици, нужди и желания, особено ако той е Рак или Скорпион. В понеделник и във вторник, когато Луната ще бъде в опозиция, избягвате да спорите с него. Позволете на любимия си да взема собствените си решения сам. След петък, Меркурий ще започне да ви изпълва с оптимизъм. Най-добре ще го почувстват родените през първата десетдневка на знака. През уикенда ще е добре да смените обстановката. Ще ви се отрази доста добре малко разнообразие и ще повлияе положително върху вашата психика. Ако предпочетете да останете в къщи, не се престаравайте с домашната работа и намерете повече време за релаксация. Тези, които си търсят партньор в живота, нека се постараят да станат по-дружелюбни и ще започнат да привличат хора към себе си. С Овен или Везни ще създадете успешен дует, но внимавайте с независимия Водолей.

Благоприятни дни – 30.06.; 01.07.

Неблагоприятни дни – 25, 26.06.

Рак – Раци, тази седмица ще изненадате другите: вместо обичайната подозрителност и нерешителност, вие ще демонстрирате напористост и дори агресия. Колегите може да започнат да клюкарстват за вас. Не очаквайте лесни победи. Каквито и да са целите, които сте си поставили за себе си, ще трябва да работите упорито, за да ги постигнете. Много ще зависи от способността ви бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете правилното решение, като имате само минимална информация. Опитайте се да избегнете прекалената работа, не забравяйте да правите пауза, за да възвърнете силата си. Тази седмица е подходящо да се погрижите за вашето здраве. Пълнолунието в четвъртък ще ви направи по-изнервени и напрегнати. Старайте се да не влизате в конфликти. Вашите емоционални и сексуални нужди трябва да бъдат задоволени, в противен случай ще бъдете в лошо настроение до уикенда.Слънцето ще направи отношенията ви по-близки. Някои ще се увлекат по служебни флиртове.

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 28, 29.06.

Лъв – В първите дни на седмицата изобретателността и находчивостта ще ви помогнат за постигането на успех. Не се страхувайте да експериментирате. В средата на седмицата трябва да засилите самообладанието си и да се отнасяте сериозно към делата си. По това време е важно да запазите здравия си разум, да помните вашите цели, да не се отдавате на мимолетни пориви. Това е труден, но важен период. Ако се държите правилно, скоро ще откриете нови възможности. Стойте по-далеч от рисковани решения и хора, които обичат интригите. Марс в квадратура може да внесе малко хаос в живота ви. Венера ви дарява с благословията си. Уикендът е благоприятен за съвместно пътуване с любимия човек. Овен или Стрелец може да запалят искрата във вас. Бъдете учтиви и приятни, дори ако на пръв поглед някой не ви харесва. Имате шанс да свържете в голямо приятелство с Близнаци или Водолей.

Благоприятни дни – 25, 26.06.

Неблагоприятни дни – 30.06.; 01.07.

Дева – Мнозина ги очаква благоприятна седмица, обещаваща добри успехи. Можете да постигнете значителен напредък във вашите дела. Дори със сложната работа ще успеете да се справяте бързо. Ще можете да решите много от проблемите, които ви притесняваха напоследък и да направите плановете за бъдещето. Опитът придобит по-рано, сега е много полезен. Жизненият потенциал е висок, неразположения са малко вероятни. Дори и в най-стресиращите дни, едва ли ще се почувствате уморени. Добре ще ви се отразят пътуване или смяна на обстановката. Като цяло ще преобладава спокойна и сърдечна атмосфера, но в понеделник и вторник квадратурата на Луната ще донесе малки недоразумения и ще създаде напрежение. Пълнолунието в четвъртък ще ви зареди с прекрасни идеи. Слънцето в секстил към вашия знак ви съветва да гледате към бъдещето, а не към миналото, напред, а не назад.

Благоприятни дни -28, 29.06.

Неблагоприятни дни – 25, 26.06.

Везни – Началото на седмицата ще бъде страхотно. Звездите са на ваша страна, има възможност да се изпълни това, което е било замислено отдавна. Обстоятелствата се развиват благоприятно, освен това хората често ви помагат, от които не сте очаквали подобно нещо. Вероятно е началото на сътрудничество, благодарение на което скоро ще се отворят нови възможности за вас. В средата на седмицата ще бъдете особено заети. Възможно е някои планове да бъдат изоставени, макар че предпочитате да не го правите. Пълнолунието в четвъртък ще събуди във вас воина. Без значение колко сте заети, опитайте да обърнете повече внимание на вашите близки, сега това е особено важно. Краят на седмицата ще бъде по-труден. Емоционалният фон ще стане напрегнат, често ще се притеснявате за дребни неща, ще сте загрижени и нервни в онези моменти, когато е важно да запазите самоконтрол. С Венера в секстил имате шанс бързо да се отървете от комплексите и да започнете да говорите открито за любовта и за вашите нужди.

Благоприятни дни – 25, 26.06.

Неблагоприятни дни – 28, 29.06.

Скорпион – Неспокойна, но интересна седмица. Показвате завидно постоянство, не се отказвайте, ако нещо се обърка. Успешни съвпадения са възможни, благодарение, на които се решават сложни и важни проблеми. Трудностите също не са изключени, но е малко вероятно те да бъдат сериозни. Освен това, вие откривате начин да се възползвате от почти всяка ситуация. Звездите ви съветват да не вземате спонтанни решения, особено ако те засягат финансите. Старайте се да лягате рано, за да имате време за достатъчно почивка и сън. Ще има неочаквани срещи, вероятно ще срещнете различни хора. Възможни са неочаквани подаръци, изненади и парични постъпления. Научете се да се радвате се на малките неща, които ви поднася съдбата. Транзитното Слънце в тригон към вашето рождено ще благоприятства възстановяването на взаимното доверие и сближаването с любимия човек. Ще се чувствате прекрасно в компанията си един с друг, но избягвайте присъствието на други хора.

Благоприятни дни – 28, 29.06.

Неблагоприятни дни – 30.06.; 01.07.

Стрелец – В началото на седмицата ще има много сложни моменти, трудности, възможни са и недоразумения. Ще трябва бързо да вземете важни решения. И едва ли ще има кой да ви посъветва как да постъпите. Бъдете внимателни. Този период абсолютно не е подходящ за рискуване, разчитайки само на късмета. Намирането на общ език с приятели и близките ще става по-трудно от обикновено. Възможни са несъгласия и спорове, които могат за дълго време да развалят отношенията ви. Иначе ще се чувствате страхотно. Под влиянието на Венера, дори и в износени чехли ще изглеждате привлекателни. Не пропускайте шанса за ново запознанство, дори ако назначената среща изисква да промените някои от плановете си. Обаче тези, които са във връзка, ще бъдат по-критични към партньорите си. Безсмислена ревност и дори глупави клюки може да развалят настроението ви.

Благоприятни дни – 30.06.; 01.07.

Неблагоприятни дни – 25, 26.06.

Козирог – Тази седмица ще има много причини за безпокойство. Особено трудна ще е първата половина от нея. Лесно можете да загубите контрол над ситуацията и ще трябва да положите големи усилия, за да постигнете желания резултат. Събитията се развиват по-бързо, отколкото бихте искали, а понякога ще трябва да промените плановете си в движение, което няма да е лесно. След средата на седмицата ситуацията започва да се стабилизира, ще се почувствате много по-уверени. По това време можете да правите планове за бъдещето, да вземате важни решения. Не е изключен напредъка в делата, на които сте отдали много енергия. Слушайте сърцето и интуицията си и всичко ще бъде наред. Козирозите, които са сами ще могат да променят живота си, защото се чувстват готови за нови усещания. Пълнолунието в четвъртък ще има добър ефект върху тези, които са в постоянни отношения.

Благоприятни дни – няма.

Неблагоприятни дни – 28, 29.06.

Водолей – Служебните дела и важните отговорности ще заемат почти изцяло вниманието ви и въпреки различните възможности за флирт, няма да допуснете много емоции. Ще работите много уверено и бързо. Ситуацията е противоречива и двусмислена, ще трябва да се потрудите, за да намерите изход от нея. В средата на седмицата ще трябва да поработите по-усилено, много от нещата ще бъдат по-трудни, отколкото ви се иска. Възможно е някой да ви попречи да осъществявате плановете си, може да имате опасни недоброжелатели. Но ако сте предпазливи и внимателни, никой не може да ви навреди. Възможни са приятни изненади, неочаквани парични постъпления. През уикенда се отпуснете, позволете си малко лудории и се оставете на вълните на фантазията. Свободните Водолеи имат голям шанс да намерят на празника на някой друг човек своето щастие.

Благоприятни дни – 25, 26.06.

Неблагоприятни дни – 30.06.; 01.07.

Риби – Квадратурата на Луната в понеделник и вторник ще ви направи да се чувствате уморени и изнервени поради голямото количество отговорности и задължения, с които трябва да се справяте. Концентрирате се върху това, което смятате за най-важно. Не всичко ще е лесно, звездите са подготвили много изпитания за вас. Но има шанс да се направи забележима промяна към по-добро или да спечелите важна победа. Доказаните методи обаче не винаги дават правилния резултат, така че да бъдат подготвени за експерименти. Възможно е да трябва да вършите онова, което не ви е по душа. Влиянието на положителните тенденции постепенно ще се увеличава, до края на седмицата ще се почувствате много по-добре и по-уверени. Най-вероятно в този момент ще бъдат решени някои важни въпроси за вас, ще стане ясно какво да направите по-нататък. По въпросите на любовта ще се отнасяте нетрадиционно и открито. Вашето оптимистично отношение ще донесе плодове под формата на флирт и страст.

Благоприятни дни -28, 29.06.

Неблагоприятни дни – 25, 26.06.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *