Партньор на Проватон
 Варна е магия!

Варна е магия!

Сподели в
Първото издание на образователния фестивал в областта на магичното изкуството започва днес на сцена „Раковина“

Образователния фестивал „Варна е магия“ е още една сбъдната мечта на илюзиониста Веселин Долмов – Arsen. Един от най- добре развиващите се ученици на великия Астор, който в последните години покори български и международни сцени, спечели множество награди, но най- вече любовта на многобройна интернационална публика, ще обучава варненци в областта на магичното изкуство.
Всички желаещи могат да се включат в творческите работилници, които ще се проведат от 25 до 29 юни 2018 г. от 12,00 до 15,00 ч. на сцена „Раковина“ в Морската градина, а от 15,00 до 17,00 ч. участниците ще имат възможност да се самоподготвят по индивидуално поставени задачи или да упражняват наученото през деня.

Образователния процес завършва на 30 юни 2018 г. от 15,30 ч., когато на сцена „Раковина“ ще бъде представена продукция – магичен спектакъл, в който професионалисти и начинаещи ще застанат рамо до рамо на сцената.
Веднага след това от 17,00 ч. на входа на Морската градина участниците ще направят жива магична верига за да изненадат гражданите и гостите на града с фокуси от близко разстояние.

През целия период на фестивала, всички, които желаят ще могат да се сдобият със собствени фокуси, с които да продължат да очароват своите близки и приятели през цялото лято.

Всички събития, част от програмата на фестивала са без входна такса, а проектът е подкрепен от Фонд Култура Община Варна.

По време на „Варна е магия“ ще можете да наблюдавате както демонстрация на фокуси под формата на шоу с интерактивен характер така и кратки лекции, които ще разкрият тайните и секретите, начина на представяне и важността на сценичното присъствие.

Най-добрите от обучаващите се участници ще станат част от десетте избрани да се включат в спектакъл на сцената на Народен театър „Иван Вазов “ по повод на десет годишнината от стъпването на сцена на Arsen.

За участие в творческите работилници е препоръчително да се запишете на тел 0878 98 68 91.

 

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *