Партньор на Проватон
 Състояние на Домакиня

Състояние на Домакиня

Сподели в

Въпреки факта, че мъжете се влюбват в Момичето, те искат да видят в бъдещата си съпруга Домакинята. Жената-Домакиня е като майка, която се грижи за мъжа си – храни го, пои го, изслушва го и го подкрепя. С нея той е спокоен и сигурен. Домакинята дава такава сила на мъжа до себе си, че той много лесно успява да подреди ежедневието си, изкарва и спестява пари, и гарантира покрив и храна за семейството.

Свързано изображение
Домакинята не е “лелка” с престилка и черпак, изгубила се в препарати и напълно зарязала външния си вид. Домакинята е творец, тя отговаря за уюта и подредбата в дома.
Разбира се, ако състоянието на Домакиня е единственото, в което седите, тогава не се учудвайте, ако откриете, че мъжът ви си има друга. Все пак той вече си има майка, не му трябва втора. Жената трябва да умее да влиза и в четирите състояние. Ако развиете всичките четири, може да бъдете спокойни, че мъжът до вас никга няма да ви напусне. Разбира се, трябва да знаете кога, в кое състояние да влизате.

Резултат с изображение за мъж и жена пред камината

Ако давате на мъжа си уют, разбиране, подкрепа и му създадете атмосфера за безусловна любов, то бъдете сигурни, че той ще ви се отплати. Той ще ви се отплати с финансова грижа, уважение и любов.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *