Партньор на Проватон
 С благотворителен концерт във Варна събират средства за децата на загиналите служители на МВР

С благотворителен концерт във Варна събират средства за децата на загиналите служители на МВР

Сподели в

За девета поредна година Областна дирекция на вътрешните работи – Варна, подкрепя благотворителната кампания в помощ  на децата и семействата на загиналите и пострадали при изпълнение на служебния си дълг служители от структурите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правосъдието във Варна.

Събитието се осъществява с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и с подкрепата на Варненска и Великопреславска митрополия, Община Варна, ОД на МВР Варна, ГД „Охрана“, ГД „Изпълнение на наказанията“, Военна полиция – Варна и Министерство на отбраната. Патрон на кампанията е обласният управител Стоян Пасев.

На 24 юни, от 10 до 14 часа, на входа на Морската градина, до Слънчевия часовник на Варна, ще се проведе благотворителен детски концерт и демонстрации на полицейска и военна техника. Събитието ще бъде открито от Духовия оркестър на ВМС, а в него ще вземат участие близо 150 деца.

Организатори на кампанията са Синдикална федерация на служителите в МВР – СФМВР и Синдикат на служителите на затворите в България – ССЗБ.

Средствата, събрани по време на концерта ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители на назованите структури.

Банкова сметка за дарения:

BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ (при превод по сметката моля изрично да бъде упоменато основанието за превода).

 

източник: chernomore.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *