Партньор на Проватон
 Какво се случва, когато се съберат само шампиони на едно място

Какво се случва, когато се съберат само шампиони на едно място

Сподели в

Най-здравите, силни и секси мъже на едно място! Много тестостерон, възхищение у любителите на този спорт и истинско блаженство за женското око…

Между 11 и 27 юни се проведоха тренировки в елитния Тренировъчен лагер – Elite Fight Club Black Sea в Лозенец. Лагерът е от най-високо ниво в подготовката на бойни спортове, сила и издръжливост. Лагерът е уникален за България, затова и трениращите там са само Уникати. Легендарният треньор на Беларус – Андрей Гридин и боец N1, 13-кратния Световен шампион – Чингиз Алазов, също бяха част от лагера.

Сред трениращите и тази година беше Световният шампион по Муай-Тай и Кикбокс и боец на GLORYСтоян Копривленски-The Sniper, който лекуваше разтежение на мускул на гърба, затова и не посещаваше всички тренировки.

Но определено разигра красив спаринг с Алазов.

В лагера взеха участие и още Световни шампиони: Дани Илиев, Александър Петров, Християн Корунчев, Станислав Вълчев, Богдан Шумаров, Атанас Божилов и др.

Лагерът беше част от подготовката за срещата на годината – Allazow VS Petrosyan и част от подготовката за Европейското първенство IFMA/EMF в Прага, което ще се проведе през юли.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *