Партньор на Проватон
 Състоянието на Момиче

Състоянието на Момиче

Сподели в

Състоянието на Момиче – едно от най-красивите женски състояния. Момиченцето е весело, тя е вечната мечтателка. Получава това, което иска само, защото го иска. За нея трябва някой да се грижи, да я защитава и спасява.

Резултат с изображение за woman happy to see her man

Състоянието на момичето не е инфантилност или незрялост. Това са емоции, които може да се преживеят от време на време от сериозна възрастна жена, защото това момиче живее в нея. Момиченцето има пълно доверие на мъжа си. Това е липсата на понятието “АЗ СЪМ”. Момичето се възхищава на своя мъж (както на баща си в детството).

Резултат с изображение за woman admire her man

Момичето притежава способността правилно да изразява емоциите си. Тя е с отворено сърце, вдъхновена е от самия живот и затова лесно вдъхновява хората около себе си.

Резултат с изображение за girl free
Момиченцето, точно като едно малко детенце се радва на подаръци. Тя се сгушва и иска да бъде погалена и целуната. Търси помощ от мъжа до себе си. Когато мъжът вижда любовта, нуждата, благодарността, в очите на Момичето, той се чувства истински значим. Той е достатъчно силен, за да защити своето Момиче. Достатъчно способен, за да й помогне и да я зарадва. Достатъчно МЪЖ, за да я закриля и да се грижи за нея.

Резултат с изображение за состояние девочка
Едва когато в нас се прояви състоянието на Момиче, в нашия живот идва истинската, искрена любов.

 

Kа̀трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *