Партньор на Проватон
 Парички, парички… Елате при мен!

Парички, парички… Елате при мен!

Сподели в

Пари, пари, пари… Колко ли по-лесно щеше да е без да присъстват в живота ни. Вечно не стигат. Все ни трябват повече… и повече. Парите са специален вид енергия. Както при всяка енергия, те могат да бъдат контролирани – да се спестяват, да се увеличава или да се губят. Парите трябва да се уважават, ако не ги уважаваме – те не идват.

Свързано изображение
Е, какво да направим, за да увеличим парите в джобчето… Има няколко нещица, но трябва да сте напълно сериозни в изпълнението им. Нали знаете, ако истински вярваш и си постоянен в нещо, то се случва.

Резултат с изображение за miracle moneyКато за начало купете си нова чанта или портфейл. Ако в нечия къща е мръсно и старо, няма да имате желание да отидете на гости, нали? Е, същото е и с парите. Трябва да им е “уютно”, чистичко и новичко. В портмонето ви трябва да има идеален ред.

Резултат с изображение за wallet money

Открийте това което обичате да правите и се заемете с него. Изкарвайте прехраната си с това, което обичате. Когато обичаме работата си, ние инвестираме повече енергия, а в замяна, Вселената ни връща повече пари.

Резултат с изображение за raining money
Никога не се ядосвайте, когато плащате сметки или за това колко пари сте дали в супермаркета. Ако си харесате нещо, купете си го (разбира се, разумни покупки!). Скъпите покупки и плащания са с настройка за голям успех. Повтаряйте си “Колкото плащам, при мен се връщат двойно!”.

У дома
Кухнята се счита за място на натрупване и увеличаване на благосъстоянието. Ако просто сложите безпорядъка в кухнята в ред, това ще се отрази положително на финансите ви.
Обичате ли аромата на парите? Разбира се, кой не го обича… Самите пари също обичат “паричните аромати”. Купете си ароматизатор с аромат на портокал, карамфил, бергамот или пачули.
Навън
Ходете на места с банки, скъпи бутици, луксозни места. Там ще съберете “парична” енергия и ще минете на вибрациите на богатите хора. А както знаем вcяĸa миcъл, вcяĸo чyвcтвo и вcяĸo жeлaниe ca пpидpyжeни oт вибpaции c paзличнa чecтoтa и тaĸa нaмиpaт пpoявлeниe нa cвoятa cилa и нa cъдъpжaниeтo cи. Πo този нaчин въpxy нас въздeйcтвa вcичĸo, ĸoeтo възпpиeмaме.

Резултат с изображение за rich money

* Ритуал за нарастване на “оборота”:
Прикрепете две листчета към барабана на пералнята. На едната напишете името си, а на другата “Оборот на пари”. След това пуснете пералнятана дълга програма и високи обороти.

 

Kа̀трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *