Партньор на Проватон
 Лошо! Никога не трябва да ви се случват тези 9 неща в секса

Лошо! Никога не трябва да ви се случват тези 9 неща в секса

Сподели в

Всички сме се наслушали за предупредителните сигнали в отношенията. Но те се случват в секса. Така че, ако вашият партньор е много сладък и приятен във всекидневния живот, а в леглото се държи … ммм …по неподходящ начин – помисли дали си струва да продължите да се срещате с него!

1. Той се забавлява с вашите фантазии

Ако това се случи , вие инстинктивно преставате да му се доверявате и да се откривате.

Някои двойки въобще не обсъждат фантазийте си , и то е тяхно право , но ако това се случи – това е възможно да се намери нормална реакция , а не да го поставят като забавление.

2. Той не мисли за вашето удоволствие

Не само,че не пита , какво ти харесва – дори не се опитват по някакъв начин да поправят ситуацията! Той прави всичко само за своя изгода.

3. Той саркастично коментира вашето тяло

Първият път, когато шегата , че вашите стрии изглеждат като тигрови ивици , може да бъде смешна , но ако той постоянно критикува , усмихвайки се в същото време , е добре да му обясня , че идеални хора не съществуват. Също така обърнете внимание , ако той пусне гадни коментари за други жени – на тяхно място можете да се окажете вие.

4. Той се обижда от вашето мнение

Ако в леглото ти говориш , че това не ти харесва много , и той започва да се обижда , трябва да се обсъди с него допустимите начини за критика. И двамата искате да получите удоволствие , и тук не може без думи.

5. Той те кара да правиш неща , които не искаш

И винаги е лошо. Винаги имате право да откажете , и ако той настоява – значи , че не се интересува от мнението ви като партньор.

6. Вие не можете да правите секс , ако не си представяте някой друг

Ако трябва да предприемете такава стъпка , е малко вероятно интимният ви живот да се нарече успешен. Трябва ли да продължа?

7. Вие знаете , че с други му е било по-добре

Той говори за това много пъти. И ти разбираш , че по някои параметри, никога няма да достигнеш до бившата му. Това е много обидно.

8. Той се отказва от контрацепция

Той казва , че е напълно здрав , но никога не си е правил изследвания и не може да търпи презервативи. В този случай става дума за вашата безопасност , така че е много важно да не отстъпвате по тези въпроси.

9. Интимната ви графика не съвпада

Например , за него е достатъчно веднъж месечно , а вие искате всеки ден – или обратно. Можете да се съгласите , но не винаги работи.

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *