Партньор на Проватон
 Как да започнем да тренираме?

Как да започнем да тренираме?

Сподели в

Много често си обещаваме, че от новата година, от началото на месеца или след почивката ще започнем да тренираме. Но нещо ни спира, нали? Оправдаваме се, че сега нямаме достатъчно време и знаем, че резултатът ще дойде бавно, а не ни се чака. Казваме си: “Още няколко дни и започваме!”. Но така и не става.

Няма правилно време за режим и тренировки. Колкото по-рано, толкова по-добре. Един от любимите ми цитати е „Никога не се отказвай от една мечта, заради времето, което ще ти отнеме, за да я постигнеш. Времето минава така или иначе.“, Ърл Найлтингейл.
Само ако отделяте по 1 час през ден, да се грижите за тялото си, то резултатът ще дойде. Гарантирам.Важно е винаги да сме мотивирани и да знаем защо го правим. Спортът не е само средство да изглеждаме добре,той е ЗДРАВЕ! Хората, които спортуват са по-активни през целия ден. Казвам го от личен опит! Можем да работим повече, да живеем по-пълноценно, да се наспиваме по-бързо и да се чувстваме по-добре в кожата си като цяло. Затова, ако човек не се грижи за себе си, това говори колко е организиран и дисциплиниран в живота.

Така е и с храната. Позволяваме си неща, които са вредни за нас и се оправдаваме с това, че “един живот живеем.” Да но този живот, може да бъде нещо повече от ядене и пиене в изобилие. Искате ли по-дълъг ден, повече игра с детето си, повече разходки с приятелката си, повече преживявания? Аз бих избрал този начин на живот. Затова е време да започнете с тренировките. Сега!

 

източник: themainline.bg/

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *