Партньор на Проватон
 Предимства на тантричния секс

Предимства на тантричния секс

Сподели в

Тантричният секс е една от най-тайните тантрически практики и се състои от интимната близост на партньорите. При тантричния секс не се извършва просто сексуален акт, той е процез на пълно сливане с партньора. Тук удоволствията не са повърхностни. Тук интимността дава възможност да разкажете за себе си и да видите божествената част на другия. Тантричният секс не може да се практикува случайно. Партньорът ви трябва да е постоянен и да се обичате.
За да влезеш в това завладяващо състояние са нужни поне 2-3 часа. Мъжът трябва да се контролира и да разбира дълбочината на женското тяло, а жената на свой ред, трябва да има смелостта и таланта да поеме инициативата в свои ръце.

Ето какво се случва по време на тантричен секс:

Сексуално удоволствие
Ако вие и вашият партньор научите техниката за тантричен секс, тогава ще достигнете до непознатото за вас. Точно преди ръба на сексуалното удоволствие, ще погледнете сексуалния си живот по нов начин, ще усетите чувство, за което не сте и подозирали, че може да изпитате. Нищо друго не може да донесе по-голямо сексуално удовлетворение от тантрическия секс.

Хармония на тялото и духа
В резултат на овладяването на техниката на тантричен секс, тялото ви ще намери хармония с духа, ще познаете щастието, чрез което познавате себе си и света като цяло. Ще започнете да чувствате и виждате, че всичко в света е взаимосвързано, всичко е в любов и хармония. За да видите тази хармония, първо трябва да я откриете в себе си.

Здраве
При всички положения – сексът е здраве. След усвояването на техниката за тантрически секс, предизвиквате по-голяма привлекателност и сексуалност. А човешкото тяло може да остане младо по-дълго време, ако човек знае как да поддържа правилния енергиен тон.

Kа̀трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *