Партньор на Проватон
 Как да запазиш мъжа си само за себе си

Как да запазиш мъжа си само за себе си

Сподели в

Като, че ли жената е създадена, за да бъде подлагана на различни изпитания. Жените са стълба на семейството и като такива, трябва да знаят как да го съхранят. Особено при намесата на друга жена. Онази красивата и секси, която коварничко пуска усмивчици на мъжа ви… За да овладеете ситуации от такъв характер, първо трябва да се научите да ги забелязвате.
Когато двама души започват връзка, те са толкова влюбени и вглабени един в друг, че почти не забелязват съществуването на околните. В даден момент от връзката си “откриват”, че на планетата има и други хора.

Image result for couple loving

Една от най-трудните ситуации е комуникацията с други жени, което разбирате е неизбежно. Работещите мъже прекарват по-голямата част от деня на работа, където се срещат с колежки и клиентки. Някой жени изпитват дискомфорт при тази мисъл. За съжаление всички сме чували истории, които напълно оправдават страховете на жените.


Основната задача като жена е да запазите връзката си, като минимализирате опасността, която идва от другите жени.
Като начало, ако усетите, че влиянието на друга жена или жени върху любимия ви, е преминало границата, значи сте допуснали грешка. Мъжът има нужди и ако те не бъдат задоволявани от жена му, нормално да се огледа в някоя друга.
За да предотвратите “инвазията” уверете се, че дарявате ближния си с любов, вдъхвате му увереност и сила, и прекарвате достатъчно време с него.

Освен това, на теория всички знаем, че мъжете не обичат да бъдат задушаване. Не може да му звъните по 100 пъти на ден, или да му правите фасон всеки път, когато иска да се види с приятели… Мъжете обичат да са обвързани, но не вързани! И не се успокоявайте с въпроса: “И къде ще отиде?!”, защото повярвайте – има къде!

Image result for sexy woman with martini at the bar
Ако във връзката си инвестирате внимание и любов, ако съществува взаимно уважение, то бъдете сигурни, че имате сериозна защита срещу онази с дяволитата усмивчица.
Ако в силното си партньорство, основано на взаимно уважение и любов, инвестирате време, пари и сила – тогава повярвайте ми, това ще бъде много сериозна защита срещу влиянието на други жени.

Мъжът трябва да чувства, че жена му е като негов ангел пазител. Може да ви изглежда твърде просто, но това е истината. Силата се крие в простичките неща. Когато мъжът получава закрила, интимност, разбиране, толерантност и доверие, няма да погледне друга жена, знаейки, че всичко, от което има нужда, го чака вкъщи.

Image result for couple at home movie
Ако дарявате всичко това на мъжа си, ще помогнете и на себе си. В края на краищата знаете точно какво място заемате в живота му. Ако насочите енергията и силата си да изградите себе си, повярвайте отношенията ви ще цъфтят от ден да ден!

И тогава в ума ви няма да има повече недоверие и страх. В края на краищата знаете точно какво място в живота си заемате. Трябва да насочвате вашата творческа енергия и сила, за да създадете семейство, човек и себе си. Повярвайте ми, вашите отношения ще цъфтят от ден на ден.

Káтрин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *