Партньор на Проватон
 Избрахте ли си очила за лятото? Вижте модните тенденции

Избрахте ли си очила за лятото? Вижте модните тенденции

Сподели в

Макар, че имахме няколко дъждовни дни, Слънцето отново се завърна, за да ни напомни, че лятото дебне зад ъгъла. Дълги, топли горещи нощи и още по-дълги дни, за които неизменен аксесоар са слънчевите очила. Трява да признаем, че не разчитаме само на това да ни предпазят очите от вредните слънчеви лъчи. От голямо значение е очилата ни да са в крак с модата. Всъщност вероятно повечето от вас са забелязали, че слънчеви очила се носят и без да грее слънце, дори и в нощни клубове.

Image result for sunglasses runway 2018
Модните тенденции при слънчевите очила днес са толкова разнообразни и всички сами по себе си много шик. Това прави труден избора на този така важен аксесоар. Проследявайки издания на световни модни списания, забелязвам, че доста модни тенденции се завръщат. Ще се опитам да направя избора ви по-лесен… а може би ще ви объркам още повече…

Image result for retro cat eye sunglasses michele

Ретро котешки очи

В последно време, когато стане дума за мода, все по-често е намесена думичката “ретро”. Няма как – ретрото е и сред очилата. Prada определено каза тежката си дума на представянето на колекцията SS2018, където преобладаваха точно този тип очила.

Както всичко ретро, трябва да признаем, че са много секси?

Related image

Маска

Този модел очила, също спада към “завръщащите се моди”. Рамката им е плоска и покриват лицето точно като маска. Обърнете внимание на Виктория Бекъм – не изневерява на този стил.

Image result for ski goggles sunglasses kaia gerber

Ски-очила

Феновете на по-големите очила, подходящи за по-спортни облекла, биха се влюбили в този модел. Не е тайна, че модата е един експеримент, същото е и в съчетанието на този вид очила с елегантно облекло. Кая Гербер вече събира погледите с тези очила, което смятам е достатъчно доказателство, че определно имат място в модата.

Image result for sunglasses runway 2018

Цветни стъкла

Е, ако погледнете света през цветни очила, не е сигурно, че ще ви се оцвети и живота, но едно е гарантирано – ще бъдете доста фешън! Определено придават по-свеж вид и са добър завършек на облеклото. Намерете рамка, която подхожда на лицето ви, изберете любимия си цвят за стъклата и сте готови за лятото.

Related image

Рамки с декоративни детайли

Няма да крия пристрастието си и ще споделя с вас, че това са ми най-най-най любимите модели очила. Перли, камъни, 3D цветчета… Приказка! За щастие, тази година отново ще са модерни (и как няма?!). Това става ясно отново от представянето на колекции SS2018.

Изборът е голям. Познахте ли своите очила?

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *