Партньор на Проватон
 Практика за пречистване от бившите (+ВИДЕО)

Практика за пречистване от бившите (+ВИДЕО)

Сподели в

Жената може да е кълбо от енергия. Енергия, с която привлича мъже, пари и успехи. Енергия, с която може да задържи всичко. Не всяка жена обаче знае как да използва тази сила.
На първо място, тя трябва да натрупа енергия. Жената трупа енергия чрез матката си. Сигурно се чудите от къде я взима тази енергия, че да я натрупа в матката си? Буквално от всякъде – от въдзух, вода, пространство, природа, огън, земя… Именно тази сила привлича мечтания живот. Без тази енергия, човек е много трудно да реализира мечтите си.

На някои може да им се стори странно, а останалите, които вече сте чели този тип литература, ще си припомните. Всички знаем, че съществува общуване на енергийно ниво, както че и мъжът черпи енергия от жената. След сексуален контакт, комуникацията на енергийно ниво продължава 7 години. Т.е. 7 години след това, мъжът продължава да черпи енергия от вас. Това се явява като проблем и за вас, и за настоящия ви партньор.

Image result for woman sending energy to man
Виждали сте красиви жени, които не излъчват никакъв сексапил и не привличат по никакъв начин вниманието на мъжете. Сигурна съм, че сте виждали и не чак толкова красиви, даже никак, в които има нещо. Те привличат вниманието и интереса, както на мъже, така и на жени. Всичко се свежда до енергията. Ако една жена е лишена от енергия – младостта, крастотата и богатството й не са от значение. Ако е “празна”, мъжете не се задържат дълго при нея.
За щастие и на двата пола, съществуват практики за пречистване на извора на енергия.

Ето как може да се освободите от “енергопийците” от предишни връзки:
Палецът символизира женската сексуалност, а показалецът – власт. Съберете двата пръста така, че да се образува пръстен от женски сили. Спуснете пръстена към матката, към която са свързани с невидима нишка, всички мъже от миналото.
Поставете пръстена на 12ч., ако си представим, че циферблатът е “надолу с главата”. Обърнете главата си наляво – нашето минало – вдишайте и докато въздухът изпълва дробовете ви, си представете лицето на човек, с който сте имали сексуален контакт. Обърнете главата напред и започнете да въртите със спираловидни движения “пръстена” обратно на часовниковата стрелка – 3 пъти. Обърнете главата си надясно – към бъдещето – и издишайте. Готово!

  Трябва да сте подготвени, че след прекъсването на някои нишки, може да активирате желание в обекта. Т.е. отнемате енергиятя от мъжа, а той започва да си я търси отново. Бъдете готови за телефонно обаждане от стар познайник…

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *