Партньор на Проватон
 Общото между женската енергия и парите

Общото между женската енергия и парите

Сподели в

Много жени обвиняват съпрузите си за това, че са мързеливи. Но какво всъщност е мързелът? Пасивност, липса на мотивация, жизненост и енергия. Само, когато човек наистина иска нещо, тогава има импулс да се движи в определена посока.

Мъжът натрупва енергия с помощта на жената. Тя му дава силата си през втората чакра – центъра на удоволствие. Колкото по-високо е енергийното ниво на една жена, толкова по-успешен е мъжът до нея.

Related image
Една жена, изпълнена с енергия, винаги е секси. За съжаление, много съвременни жени изпитват липса на сексуална енергия. Те не се чувстват привлекателни и не се наслаждават на интимността. В резултат на това възникват проблеми в личните отношения и материални затруднения.

Ако смятате, че не притежавате достатъчно сексуална енергия, тогава нейната липса може да бъде изпълнена със специални упражнения, практики и медитации. Освен това, не забравяйте за обикновените женски радости, като например да се грижите за себе си – фризьор, маникюр, мазаж, пазар, театър, концерти, среща с приятелки…

Image result for happy couple on the sea
Всеки ден една жена трябва да планира три удоволствия за себе си, за да презарежда енергията си. Така ще се чувства щастлива, което означава, че всеки, който е до нея, ще бъде щастлив!

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *