Партньор на Проватон
 Защо е нужно да правите комплименти на мъжа си

Защо е нужно да правите комплименти на мъжа си

Сподели в

Много грешно е схващането, че само жените имат нужда от комплименти. Мъжете също искат да чуят колко добре изглеждат, колко добре се справят и колко са способни. Ако до тук не сте на моето мнение и смятате, че един мъж не трябва да се “вдига в облаците”, то трябва да знаете, че ако получава необходимите комплименти от вас, вие също ше имате полза от цялата тази работа. Ако се научите да хвалите мъжа си, дори и за най-малките неща, бъдете сигурни, че ще е способен на всичко за вас.

Когато правите комплимент на любимия, вие му показвате внимание и интерес към него. За да привлечете внимание към себе си и да получите нещо, което искате, трябва да накарате мъжа да се чувства специален. За да бъдете напълно искрени, просто погледнете любимия в очите и си спомнете защо сте се влюбили в него. Тогава искреността “потича”, в думи, жестове, интонация.

Image result for looking at his eyes love
Похвалата е емоционалното гориво на връзката. Ако мъжът прави всичко за нас, а ние не изразяваме благодарност, в един момент ще се обезукоражи и ще се откаже. Започва да се чувства ненужен и да усеща, че действията му за излишни. Затова, когато мъжът направи нещо хубаво за вас, не се притеснявайте да го похвалите. Така той ще го прави отново и отново. Не забравяйте, че детското в мъжете никога не може да бъде изкоренено и така както едно малко дете иска да бъде похвалено, когато направи нещо хубаво, същото е и с мъжа.

Image result for woman kissing her men
Важно е начинът по-който ще го похвалите. Всеки език е богат на думи и епитети, с които може да замените простичкото “Браво” или “Добре го направи”. Бъдете по-красноречиви, използвайте по-силни думи, поровете в дълбините на душата си и извадете от там най-чувствените хвалби на които сте способни. Нямате представа каква сила ще му предадете.

И не го сравнявайте с друг. Мъжете не обичат да бъдат сравнявани. Единственото позволено сравнение е, че е ПО-добър.

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *