Партньор на Проватон
 Да! Има как да си перфектната жена

Да! Има как да си перфектната жена

Сподели в

Познавате ли жени, които постоянно се оплакват, че не съществуват смели мъже или пък, че тези, които са до тях са твърде пасивни? Сещате ли се защо? Сигурна съм, че се сетихте, но нека го кажем: Жените се превръщат в мъже в поли! Всичко в този свят е баланс и хармония. За да имаш мъж с главно “М” до себе си, трябва да си жена с главно “Ж”. Имам предвид, че когато една жена развие женствеността в себе си, тогава се появява онзи мъжествен образ в ролята на партньор, до нея.
Знаем, че в много култури по-рано са съществували училища за усвояване на женствено поведение. В тези училища от малки, момичета са обучавани как да се превърнат в добри жени, как да си общуват с хора и да им носят удоволствие, как да изградят здраво семейство и как да живеят.

Image result for school how to be a geisha
Архетип е модел на обект или стил на поведение. Има 4 архетипа, 4 състояния на жена: Кралица, Домакиня, Момиченце и Любовница. Тези състояния отразяват четири проявления на женската енергия, четири нива на власт – сексуална, физическа, емоционална и психическа. Истинската женственост – това е умение да са контролират тези четири състояние, да се балансира между четирите състояния. Съчетанието на тези четири архетипа в една жена, я правят мечта за всеки мъж. Сещатате ли се за филма “Мемоарите на една Гейша”?

Image result for архетипы женщин 4
Всяка жена се ражда с интуитивно познание на всички състояния. Но степента на проявление на архетипите е различна според различните жени. Нека разгледаме особеностите на отделните женски архетипи:

1. Домакиня / Майка
В приоритет на Домакинята е семейството и всичко свързано с него. Тя осигурява домашен уют, грижа и любов.
Tя е любознателна и общителна. Обича деца, цветя и животни. Подредена е и готви добре. Търпелива, грижовна и склонна на безкористни жертви за любимите си хора.

Image result for хозяйка

2. Кралица
Тя е успешна сама по себе си и не разчита на мъжете. Жените от такъв архетип са решителни, рационални и успешни. Тя може да се справи с всеки проблем.
Освен всичко Кралицата често влиза в конкуренция с мъжете, тъй като за нея не съществуват двойни стандарти. Често променя приоритетите си според кариерата.
Кралицата притежава интелигентност. Има способността да води и вдъхновява мъжа до себе си. Тя е творец, интересна, независима и непредсказуема.

Related image

3. Момиченце
Емоциите тук са ясно изразени. Радост, истерия, плач, чести промени в настроението. Момичето живее в свят на вълшебства. За съжаление с възрастта става все по-трудно да се запази образът на момиченце. Но всеки мъж има нужда да признание, възхищение, внимание и доверие, а именнот Момичето му го дава.

Image result for carrie bradshaw dancing GIF

4. Любовница
Страстната майсторка, която знае перфектно всички тайни на изкуството в леглото, тайни точки върху тялото на мъжа, която не се страхува от забранени ласки, получава неограничена сила. Никой мъж не може да се насити на такава жена. Той я иска отново и отново, и се стреми да прекарва всяка нощ с нея.
Любовницата е със закачлив темперамент. Тя притежава огнена стихия. Огън, в който може да изгориш…

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *